İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Gazikent Ortaokulu

İLKAY GÜL - Okul Müdürü

İlkay GÜL

1979 yılında Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Akhisar’da tamamladı.2000 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği’nden mezun oldu.2021 yılında ise Sabaattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Evli ve 5 çocuk babasıdır. 2000-2014 yılları arasında 8yıl öğretmen 6 yıl müdür yardımcısı olarak Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlköğretim Okulu’nda çalıştı.2014 yılından itibaren Dumlupınar Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı.2023 yılında Gazikent  Ortaokulu’na Okul Müdürü Olarak atandı ve halen  görev yapmaya devam etmektedir.